Yoga Verwenweekend

In januari 2018 organiseerde ik samen met Lilian Sandmann voor de eerste keer een yoga-meditatie-verwenweekend. We verbleven dit weekend in Huize Eigenwijze, een mooi gelegen Bed & Breakfast/cursus-en retraitecentrum in het Zeeuwse Burgh Haamstede. Kleinschaligheid, huiselijkheid en bewust leven staat in dit centrum centraal. 

Het was een zeer geslaagd weekend waar de deelnemers energie konden opdoen, oftewel konden 'bijtanken'. We  hadden een mooi programma samengesteld van meditatie en yoga. Alle deelnemers genoten van een massage of van een cranio- sacraal behandeling, het heerlijke eten en natuurlijk van de prachtige omgeving. Deze Bed & Breakfast is omringd door een heerlijke tuin, die zo groot is dat je erin kunt verdwalen. Bovendien zijn de duinen en de zee op loopafstand.


Na het succes van dit eerste weekend zijn we van plan om vaker een verwenweekend op deze locatie te organiseren. Wil je hiervan (vrijblijvend) op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mailtje naar info@yogakalpataru.nl of houd het nieuws op deze website in de gaten.