Yoga specifiek voor rug-, schouder- en nekgebied
Donderdagochtend van 9.15 uur tot 10.45 uur in Capelle aan den IJssel

Hatha yoga, Yin/Yang yoga, yoga voor rug-, schouder- en nekgebied
Donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur in Capelle aan den IJssel

De avondlessen zijn afwisselend! 
De ene week is er een yin/yang les, de week daarna een rugles. Deze week wordt gevolgd door een hatha yoga les en daarna is er weer een rugles. Zo krijg je de kans om verschillende yoga vormen te beoefenen.

Yin/Yang Yoga
Dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Yoga met Tess.

Beginnerscursus
Dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 uur in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Yoga met Tess.

Bij aanmelding van ten minste 6 deelnemers organiseer ik voor Yoga Kalpataru een 8-weekse beginnerscursus. Kijk voor meer informatie op de nieuwspagina( even doorscrollen)

Yoga bij inloophuis Camino in Nieuwerkerk aan den IJssel
Woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur voor (ex) kankerpatienten en/of nabestaanden.

Yoga Nidra
Bij aanmelding van 6 deelnemers organiseer ik een 4-weekse cursus Yoga Nidra op één van de locaties waar ik les geef. Informatie daarover verneem je dus later. Laat me weten als je interesse hebt via de contactpagina

Locatie
Yoga studio 2Balance Yoga
Schinkelse Baan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel

De yogastudio bevindt zich in de buurt van de Hoofdweg. In de omgeving van het pand zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Een goede voorbereiding op de les
Het is aan te bevelen om twee uur voordat de les begint niet meer of iets lichts te eten.
Qua kleding is het fijn om makkelijke zittende (sport)kleding aan te hebben waarin je je goed kunt bewegen. De oefeningen worden in principe op blote voeten gedaan. Aan het begin en aan het einde van de les vinden de meeste mensen het fijn om sokken aan te hebben. Omdat spieren tijdens de eindontspanning kunnen afkoelen, is het aan te raden een sweater, vest of trui mee te nemen.

Bij een goede voorbereiding hoort ook op tijd aanwezig te zijn. Vanaf 15 minuten voor de les ben je welkom. Er staat thee voor je klaar. Zorg er in ieder geval voor dat je 5 minuten voordat de les begint aanwezig bent. De les kan dan op tijd beginnen en je stoort anderen niet onnodig. In de studio is een kleedkamer aanwezig. Je kunt waardevolle spullen daar tijdens de les achterlaten. De kleedruimte bevindt zich in de oefenzaal.

Lesmaterialen zoals yogamatjes, meditatiekussentjes en dekentjes zijn aanwezig. Je kunt ook je eigen matje meenemen als je dat prettiger vindt.

Je kunt je via de e-mail of telefonisch aanmelden voor een les, maar je mag natuurlijk ook spontaan langskomen.

Locatie

Yoga studio 2Balance Yoga
Schinkelse Baan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel

De yogastudio bevindt zich in de buurt van de Hoofdweg. In de omgeving van het pand zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.