Yoga specifiek voor rug-, schouder- en nekgebied
Donderdagochtend van 9.15 uur tot 10.45 uur in Capelle aan den IJssel
LET OP! Vanaf 10 oktober 2019 zal deze  les gegeven worden in Nieuwerkerk bij
studio Remindyourlife

Integrale Yoga
Donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur in Capelle aan den IJssel
LET OP! Vanaf 10 oktober 2019 zal deze les gegeven worden in Nieuwerkerk bij
studio Remindyourlife


De avondlessen hebben een afwisselend karakter. De basis is Hatha Yoga met de ene keer een sequence vanuit de Sivananda traditie, met de nodige variaties. Een andere keer een les met Yang-flow en Yin-verstilling.
Zo krijg je de kans om verschillende yoga vormen te beoefenen. Omdat ik zelf Iyengar Yoga lessen volg, zal de invloed hiervan ook merkbaar zijn. Dat betekent de nodige aandacht voor de finesses van een asana en regelmatig gebruik van props als een stoel, blokken, bolster, riem en ook de backmitra.

Yin Yoga 
Vanaf 2 september 2019!
Maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in Nieuwerkerk aan den IJssel op de lokatie van studio Remindyourlife

Maandagochtend bij Het Yogahuis, van 10.15 tot 11.15 uur. 

Beginnerscursus
Bij aanmelding van ten minste 6 deelnemers organiseer ik voor Yoga Kalpataru een 8-weekse beginnerscursus. Kijk voor meer informatie op de nieuwspagina( even doorscrollen)

Yoga bij inloophuis Camino in Nieuwerkerk aan den IJssel
Woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur voor (ex) kankerpatienten en/of nabestaanden.

Yoga Nidra
Bij aanmelding van 6 deelnemers organiseer ik een 4-weekse cursus Yoga Nidra op één van de locaties waar ik les geef. Informatie daarover verneem je dus later. Laat me weten als je interesse hebt via de contactpagina

Locatie
Yoga studio 2Balance Yoga
Schinkelse Baan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel
De yogastudio bevindt zich in de buurt van de Hoofdweg. In de omgeving van het pand zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Locatie
Remindyourlife
's Gravenweg 266
2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Op het terrein van de studio zijn voldoende parkeerplaatsen.

Een goede voorbereiding op de les
Het is aan te bevelen om twee uur voordat de les begint niet meer of iets lichts te eten.
Qua kleding is het fijn om makkelijke zittende (sport)kleding aan te hebben waarin je je goed kunt bewegen. De oefeningen worden in principe op blote voeten gedaan. Aan het begin en aan het einde van de les vinden de meeste mensen het fijn om sokken aan te hebben. Omdat spieren tijdens de eindontspanning kunnen afkoelen, is het aan te raden een sweater, vest of trui mee te nemen.

Bij een goede voorbereiding hoort ook op tijd aanwezig te zijn. Vanaf 15 minuten voor de les ben je welkom. Er staat thee voor je klaar. Zorg er in ieder geval voor dat je 5 minuten voordat de les begint aanwezig bent. De les kan dan op tijd beginnen en je stoort anderen niet onnodig. In de studio is een kleedkamer aanwezig. Je kunt waardevolle spullen daar tijdens de les achterlaten. De kleedruimte bevindt zich in de oefenzaal.

Lesmaterialen zoals yogamatjes, meditatiekussentjes en dekentjes zijn aanwezig. Je kunt ook je eigen matje meenemen als je dat prettiger vindt.

Je kunt je via de e-mail of telefonisch aanmelden 

Locatie

Yoga studio 2Balance Yoga
Schinkelse Baan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel

De yogastudio bevindt zich in de buurt van de Hoofdweg. In de omgeving van het pand zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.